SE +46 (0)70 740 10 46  

Aros af Ryssgärdet 

Tidigare avelshanar som nu är kastrerade

Här hyllar vi och tackar både katter och hankattsägare som verkligen gjort en insats för Abyavlen med att upplåta hanarna för denna viktiga tjänst.

Aros af Ryssgärdet 

SE*Aros af Ryssgärdet Bjarne

Aby p

Född: 2021-04-30

Far: S* Auccuparia´s L´Inverno Aby p 

Mor S* Backilandets Hera von Ekontorp Aby a "SIGNE"

Bjarne härstammar från en unik föräldraparskombination med att Pappa L´Inverno bara fått tre avkommor efter sig och Bjarne är en av dem tillsammans med sina kullsystrar SE*Aros af Ryssgärdet Brisa & SE* Aros af Ryssgärdet Blenda (som vi har kvar för framtida avel) I skrivandets stund har Bjarne 3 registrerade avkommor men vet att det är fler småttingar födda och som ska födas. Vi är stolta uppfödare av tre av Bjarnes ungar alla i vår E-kull. En fawnfärgad kull om tre, två hanar och en hona. Bjarne lever sitt härliga liv nu som kastrat med sina kattkompisar och  matte Eva som vi för övrigt köpte vår allra första Abessinier Mille av. Vi är väldigt tacksamma och glada över att Eva och Bjarne gjord denna insats för oss och för Abyaveln framåt. Vidare kommer Blenda som är Bjarnes syster om allt går som det ska få fina små här hos oss och det ser vi framemot väldigt mycket. 

Aros af Ryssgärdet 

SE*Aros af Ryssgärdet Atle

Aby o

Född: 2020-08-19

Far: S* Auccuparia´s Börje Aby o 

Mor S* Backilandets Hera von Ekontorp Aby a "SIGNE"

Liksom Alve födde Atle i vår första kull också denne hane varmröd i sin sorrelkostym. En underbar katt till både lynne och exteriör. Han och ena kullbrodern landade i samma härliga familj varpå nu Atle lever livet som kastrat med 4 avkommor efter sig och bror Assar (viltfärgad)  som fortsatt verkar i avel i skrivandets stund och väntar avkommor med vår hona Svea. Stort TACK Nikk & Sofie för att ni på allra bästa sätt hjälpt oss framåt med att låta både Atle och Assar få avla. Det är guld värt. 

Aros af Ryssgärdet 

SE*Aros af Ryssgärdet Alve

Aby o 

Född: 2020-08-19

Far: S* Auccuparia´s Börje Aby o 

Mor S* Backilandets Hera von Ekontorp Aby a "SIGNE"

Denne hane föddes i vår allra första kull  om tre hanar. En vacker pojk, med djup varmröd sorrel färg. Till lynnet väldigt social och nyfiken. Han har verkat i avel nere i Skåne hos sin nuvarande ägare Therese Åhlén och har 12 avkommor efter sig. Lever nu livat glada dagar som kastrat och vi är både tacksamma och glada att Therese och Alve verkligen gjort en bedrift för Abyavlen och dess framtid. TACK Therese & Alve för allt ni gjort. Blir spännande att följa alla de små i livets framfart.