SE +46 (0)70 740 10 46  

Aros af Ryssgärdet

Våra tidigare avelshonor som nu lever och frodas antingen kvar här hos oss eller hos sina nya fina familjer.

Här hyllar vi och tackar dessa fantastiska honkatter som berikat oss med det allra finaste och gulligaste man kan tänka. Ett koppel av härliga kattungar för oss och kattungeköpare att njuta av och följa framåt i livet.

Aros af Ryssgärdet

Rubina von Reich (NO)

”SELMA ”

Född 2021-03-26 Aby o (sorrel)

Selma våra söta norska hona, hon är den gladaste kärleksfullaste katt man kan tänka sig och med sina vackra stora ögon så kommer hon undan med med massor. Men med det sagt så är hon ingen bråkmakare utan snäll som ett lamm både med folk och andra katter .Hon är spänstig och leklysten och klättrar kvickt upp på diskbänken och upp på höghöjden ovanför köksskåpen och sätter i gång larmet när vi inte är hemma. Tjuvar helst och gärna lite gott när det finns. Hon är en mästare på att visa tillgivenhet och att denna lilla katt kan spinna så högt så det är en gåta. En stor och härlig personlighet och vi är så glada att vi fått förtroendet att ha henne i vårt liv. Hon har satt tre fina fawnbebisar till världen varav SE* Aros af Ryssgärdet kommer gå i avel i vårt katteri när tiden är mogen och om allt går som det är tänkt. Selma har lagt mammarollen på hyllan eftersom hon utrustats med inverterade spenar som gör det näst intill omöjligt att dia sina små. Vi beslöt därför att inte utsätta henne för fler små snuttande bebisar. Nu lever hon livets glada dagar hos en alldeles underbar familj i närheten av oss där hon också har en väldigt fin prickig pälsvän.

Aros af Ryssgärdet

S* Backilandets Hera von Ekontorp

”SIGNE ”

Född 2019-10-09 Aby a (blå)

En intelligent och mycket social hona som lämnar vackra ungar efter sig. Vår första avelshona dessutom och en riktig förebild för de yngre honorna. En dröm för oss som uppfödare med att hon är som en klocka i löp och födsel. Helt exemplarisk är hon.

Signe är snabb i tanken och har nära till lek och jakt, en liten katt med det största hjärtat för både andra katter och människor. Pälsen är silkeslen ögon och öron välformade. Signe är en utomordentlig mor som på ett mycket pedagogiskt sätt fostrar sina små och rustar dem för livets utmaningar.En superintelligent katt men många strängar på sin lyra och bor i våra hjärtan, Signe kommer bli gammal hos oss

Kategori

Tjänst 3