SE +46 (0)70 740 10 46  

Aros af Ryssgärdet 

Våra tidigare avelshonor som nu lever och frodas antingen kvar här hos oss eller hos sina nya fina familjer. 

Här hyllar vi och tackar dessa fantastiska honkatter som berikat oss med det allra finaste och gulligaste man kan tänka. Ett koppel av kattungar för oss och kattungeköpare. 

Aros af Ryssgärdet 

           Rubina von Reich (NO)

”SELMA ”

Född 2021-03-26 Aby o  (sorrel)

Selma våra söta norska hona, hon är den gladaste kärleksfullaste katt man kan tänka sig och med sina vackra stora ögon så kommer hon undan med med massor. Men med det sagt så är hon ingen bråkmakare utan snäll som ett lamm både med folk och andra katter .Hon är spänstig och leklysten och  klättrar kvickt upp på diskbänken och upp på höghöjden ovanför köksskåpen och sätter i gång larmet när vi inte är hemma.  Tjuvar helst och gärna  lite gott när det finns. Hon är en mästare  på att visa tillgivenhet och att denna lilla katt kan spinna så högt så  det är en gåta. Kära lilla Selma vi är glada att du är vår och hoppas att hon nedärver alla sina härliga egenskaper. Selma ska vi finna en fin ny familj till och välja ut nogsamt. 

Aros af Ryssgärdet

S* Backilandets Hera von Ekontorp 

”SIGNE ”

Född 2019-10-09 Aby a (blå)

En intelligent och mycket social hona som lämnar vackra ungar efter sig. Vår första avelshona dessutom och en riktig förebild för de yngre honorna. En dröm för oss som uppfödare med att hon är som en klocka i löp och födsel. Helt exemplarisk är hon.

Signe är snabb i tanken och har nära till lek och jakt, en liten katt med det största hjärtat för både andra katter och människor.  Pälsen är silkeslen ögon och öron välformade. Signe är en utomordentlig mor som på ett mycket pedagogiskt sätt fostrar sina små och rustar dem för livets utmaningar. Signe kommer bli kvar i vår ägo. 

Kategori

Tjänst 3

Detta är en tjänstebeskrivning. Lägg till mer information om tjänsten, såsom fördelar, utseende, komponenter och betydelse.