SE +46 (0)70 740 10 46  

Välkommen till oss på Aros af Ryssgärdet. For English version please press flagg.

Abessinier en härlig ras att glädjas tillsammans med. De är både vackra, intelligenta, påhittiga och berikar på många sätt med sin blotta närvaro

Vi föder upp Abessinierkatter i hemmamiljö strax norr om Uppsala, där katterna är en stor del av vår familj och alltid är med där vi är.
Vår filosofi är att våra katter ska vara friska och sunda, både med vackert yttre och klokt inre. Katterna ska vara stabila och trygga när de lämnar oss för att flytta till sina nya familjer och därför spenderar vi mycket tid med att umgås och rusta dem för livets händelser och intryck så att de är väl förberedda och inget är skrämmande utan de kan ta livet med ro och nyfikenhet i stället, hela familjen är engagerad i katternas bästa. Vi har veterinär knuten till vår avel och matmor i huset är Legitimerad djursjukskötare. Vi vaccinerar, chipmärker och besiktigar i hemmets trygga vrå.
Vi ser till att katterna får vara med på det mesta vi vi tar oss för. Åka bil, vänja sig vid vatten, ljud och händelser i vardagen och massor med annat.

Kattungarna lämnar oss för sina nya familjer när de är 14 V gamla


Vi registrerar våra katter hos SVERAK/FiFe

Ni kan följa vår vardag med våra katter på vår Instagram och Facebook